Nieuws

Gemeente vervangt deel bomen Eemstraat (toegevoegd: 7 juli 2018)

De Gemeente Utrecht gaat een deel van de bomen in de Eemstraat vervangen. We kijken graag naar de bomen. Het is jammer maar wel begrijpelijk dat het moet gebeuren en we danken de gemeente voor alle zorg. Lees hier meer over de bomen en wat er gaat gebeuren.

Stichting Hapsis Utrecht maakt privacy waar (toegevoegd: 19 juni 2018)

Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht hecht veel waarde aan het beschermen van privacy en werkt onder andere volgens de wettelijke richtlijnen van de AVG, WGBO en Wkkgz. Lees hier op onze pagina over privacybeleid hoe Hapsis Utrecht privacy in projecten van de stichting en in andere activiteiten waarmaakt.

Aanvullende opleiding familieopstellingen voor therapeuten (toegevoegd: 1 mei 2018)

Onze partner The school of New Directions in Gieten biedt volgend jaar bij voldoende belangstelling een nieuwe editie aan van de opleiding in familieopstellingen. ‘Transgenerationeel werken’ geldt als een uitstekende bijscholing voor (hapto-)therapeuten. Meer bij The school of New Directions en maak uw belangstelling daar alvast kenbaar.

Geen actuele berichten (toegevoegd: 30 april 2018)

Er zijn momenteel geen actuele mededelingen. Raadpleeg de websites van onze projecten die op de beginpagina vermeld staan voor actualiteiten die daarin plaatsvinden.