Nieuws

Bijeenkomsten Uithuizermeeden erg mooi en diepgaand (toegevoegd: 2 november 2018)

Twee bijeenkomsten over haptonomie in Uithuizermeeden bij Kantoor Vreugdenhil gistermiddag waren met tientallen aanwezigen erg mooi en zelfs diepgaand. We bedanken alle medewerkers aan de dag waarover hier meer te lezen is. Binnenkort starten er ook bijeenkomsten in Utrecht binnen ons project School voor Vrije Haptonomie.

Informatieve bijeenkomsten Uithuizermeeden volgeboekt (toegevoegd: 23 oktober 2018)

Twee introducties in haptonomie bij Kantoor Vreugdenhil in Uithuizermeeden volgende week zijn inmiddels volgeboekt. De eerstvolgende introductie is in januari in Utrecht binnen een van onze projecten. Alle informatie erover is hier te vinden.

Informatie over haptonomie voor iedereen (toegevoegd: 16 oktober 2018)

Binnen een van onze projecten worden ook in 2019 regelmatig dagdelen georganiseerd met daarin informatie over en demonstratie van haptonomie. Deze kennismaking met het boeiende vakgebied is gratis en opgave noodzakelijk. Lees hier meer, geef u op en wees welkom.

Informatieve bijeenkomsten haptonomie Uithuizermeeden (toegevoegd: 21 september 2018)

Op donderdag 1 november bestaat onze partner en ons administratiekantoor Kantoor Vreugdenhil in Uithuizermeeden alweer vijftien jaar! Dan zullen er daar ook twee informatiebijeenkomsten over haptonomie plaatsvinden. Leuk om te doen en bovenal feliciteren we alle medewerkers van Kantoor Vreugdenhil alvast van harte.

Haptotherapeut Gert Klabbers promoveert in Tilburg (toegevoegd: 11 augustus 2018)

Op 5 september promoveert haptotherapeut Gert Klabbers aan de Tilburgse universiteit met zijn onderzoek naar angst bij bevalling. We zijn heel blij met zijn bijdrage aan het wetenschapppelijke veld van de haptonomie. Het bestuur van Stichting Hapsis Utrecht wenst alle betrokkenen bij zijn promotie een mooie dag toe!

Studiofabriek knapt kantoor- en lesruimten op (toegevoegd: 7 augustus 2018)

Vanaf maandag 22 oktober is Studiofabriek enkele weken tijdens kantoortijden actief met onderhoud in de kantoor- en lesruimten van de stichting. Er wordt dan vooral schilderwerk gedaan. In die paar weken kunnen alleen afspraken in de avonduren en in het weekend plaatsvinden.

Gemeente vervangt deel bomen Eemstraat (toegevoegd: 7 juli 2018)

De Gemeente Utrecht gaat een deel van de bomen in de Eemstraat vervangen. We kijken graag naar de bomen. Het is jammer maar wel begrijpelijk dat het moet gebeuren en we danken de gemeente voor alle zorg. Lees hier meer over de bomen en wat er gaat gebeuren.

Stichting Hapsis Utrecht maakt privacy waar (toegevoegd: 19 juni 2018)

Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht hecht veel waarde aan het beschermen van privacy en werkt onder andere volgens de wettelijke richtlijnen van de AVG, WGBO en Wkkgz. Lees hier op onze pagina over privacybeleid hoe Hapsis Utrecht privacy in projecten van de stichting en in andere activiteiten waarmaakt.

Aanvullende opleiding familieopstellingen voor therapeuten (toegevoegd: 1 mei 2018)

Onze partner The school of New Directions in Gieten biedt volgend jaar bij voldoende belangstelling een nieuwe editie aan van de opleiding in familieopstellingen. ‘Transgenerationeel werken’ geldt als een uitstekende bijscholing voor (hapto-)therapeuten. Meer bij The school of New Directions en maak uw belangstelling daar alvast kenbaar.

Geen actuele berichten (toegevoegd: 30 april 2018)

Er zijn momenteel geen actuele mededelingen. Raadpleeg de websites van onze projecten die op de beginpagina vermeld staan voor actualiteiten die daarin plaatsvinden.